CREDEM într-un singur Dumnezeu care exista din vesnicie în trei Persoane: Tatal, Fiul si Duhul Sfânt

CREDEM în divinitatea Domnului nostru Isus Cristos, în nasterea Sa miraculoasa din fecioara, în viata Sa fara pacat, în moartea Sa înlocuitoare si ispasitoare, în învierea Sa în trup, înaltarea Sa la cer, apropiata si literala Sa revenire cu putere si glorie

CREDEM ca Sfânta Scriptura este în totalitate Cuvântul lui Dumnezeu.

CREDEM ca asa cum a fost scrisa în original este inspirata verbal si literal, complet lipsita de greseli si reprezinta pentru noi autoritatea unica, sigura si infailibila în privinta cunoasterii, credintei, învataturii si practicii.

CREDEM ca omul, creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, a cazut din pricina pacatului lui Adam si ca toti oamenii sunt pacatosi si au nevoie de mântuire

CREDEM ca fiecare om poate fi mântuit de pacat prin lucrarea ispasitoare savârsita de Cristos la Calvar. Aceasta mântuire este prin har, fiind în totalitate opera lui Dumnezeu Ca sa poata beneficia de mântuire, fiecare om trebuie sa creada în Cristos si sa se pocaiasca. Pocainta implica recunoasterea pacatului, recunoasterea consecintelor produse de pacat, parerea de rau, implorarea iertarii divine, parasirea pacatului si umblarea pe un drum nou.

CREDEM ca a fi m├óntuit ├«nseamna a fi “├«n Cristos” (Romani 7:25-8:11). “├Än Cristos” reprezinta sfera de operare a Duhului de viata care ne da puterea sa biruim legea pacatului si a mortii.

CREDEM ca cei ce sunt nascuti din nou, prin puterea lui Dumnezeu de a pastra, vor persevera în har pâna la sfârsitul vietii. Numai cei ce persevereaza pâna la sfârsit au fost cu adevarat nascuti din nou.

CREDEM prin urmare ca orice om care este cu adevarat mântuit este pe deplin asigurat în Domnul Isus.

CREDEM ca cel nascut din nou are viata vesnica din momentul întoarcerii la Dumnezeu.

CREDEM ca botezul este un act de ascultare fata de porunca Domnului Isus si ca acesta se aplica prin cufundare celor nascuti din nou în numele Sfintei Treimi.

CREDEM ca Biserica este trupul local al credinciosilor nascuti din nou si botezati, aceasta fiind parte din Biserica universala a lui Cristos, peste care El Însusi este Cap

CREDEM ca fiecare om are acces direct la Dumnezeu prin Domnul Isus Cristos

CREDEM în principiul biblic al separarii Bisericii de Stat

CREDEM în învierea în trup a tuturor oamenilor, în judecata de apoi si în existenta vietii vesnice. Credem ca cei credinciosi vor trai împreuna cu Dumnezeu pentru eternitate în rai, iar cei necredinciosi vor trai despartiti vesnic de Dumnezeu, în iad.

Contact / Location

Contact info

00-4-074.308.9905
str. Parangului nr.4A, Tg.Mures, jud. Mures - ROMANIA
office@harulmures.ro

Program:

Vineri - tineret:
18:00

Duminica:
09.30, 18:00

Events / Calendar